Laat jouw humeur niet afhangen van het weer. Met wat creativiteit en warmte kun je altijd een knusse sfeer creëren, binnen of buiten.

Hier vind je alvast wat inspiratie hoe je ‘het buitengevoel binnen kan brengen’.

 Organiseer een gezellige picknick binnen in jouw huis met jouw gezin. Maak het gezellig met wat (zomerse) muziek op de achtergrond. Zorg voor enkele lekkere hapjes en drankjes (fruit, trostomaatjes, dipgroentjes,…) en met de picknickset van Gusta (verkrijgbaar in leuke, speelse kleuren zoals koraalroze of blauw) wordt het geheel compleet. Natuurlijk kan je de bordjes, kommetjes en bekers van deze collectie ook gebruiken voor een verjaardagsfeestje, communie/lentefeest,… Ze hebben weliswaar de uitstraling van glas maar kunnen best tegen een stootje omdat ze uit kunststof gemaakt zijn.

Tip: Voor een échte picknick-beleving kan je de plaid van Gusta als picknickkleed gebruiken.

Maak het lekker gezellig met zachte kussens, een comfortabele plaid, een goed boek,…  Om toch een zomerse sfeer te creëren kan je kiezen voor maritieme kleuren zoals blauw/wit. Met de seasight plaid van Malagoon waan je je direct aan de zee. Perfect om te ontspannen na een vermoeiende dag op het werk. Deze plaid combineert trouwens heel mooi met de de Midnightblue sierkussen uit dezelfde collectie.

Alternatief: De Oxious towel Harmony All Seasons (verkrijgbaar in blauw of terracotta) kan je niet alleen als plaid gebruiken, maar ook als hamamdoek, strandlaken,… Een toppertje het hele jaar door! 

Breng buiten gezellig naar binnen:

Gebruik onze stijlvolle windlichten en lantaarns om je interieur een warme gloed te geven. Ideaal voor een gezellige avond thuis, ongeacht het weer buiten. Speel met verschillende formaten (zoals bij de zwarte lantaarns van Gusta) of combineer windlichten in verschillende kleuren voor een speels (en zomers) geheel. 

Tip: De lantaarns met gaatjes van Gusta (verkrijgbaar in paars, taupe en beige) verspreiden het licht op een subtiele manier en zorgen daardoor voor een prachtig lichteffect.

Regen of zonneschijn, met Cozy Deco ben je altijd klaar voor gezelligheid en warmte. Bezoek onze webshop en ontdek hoe je het beste uit elke dag kunt halen!

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?