Exclujess

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Het Belgische merk Exclujess brengt “Happiness in your life” met hun subtiele, aangename luxe geurkaarsen en diffusers en roomsprays, telkens verpakt in een exclusieve, luxueuze verpakking. De zachte geuren zorgen voor een thuisgevoel, een rustpunt in je leven.

Bij Cozy Deco zijn we alvast superfan van deze mooie, kwalitatieve producten die iedereen zullen bevallen.

We kozen voor de Soul-collectie met zijn zachte kleuren en leuke boodschappen. Iedere geurkaars heeft niet alleen zijn eigen kleur, maar ook unieke kristallen, die de nodige kracht en energie zullen geven om je doelen te bereiken. Ook de kleine quote kaarsjes zijn een winner. De kaarsen verwerkt met kleine kristallen zitten in een leuk zwart blikken doosje, verpakt in een mooi zakje met leuke quote zoals ‘Keep going, keep growing’. Heel origineel om als geschenkje te geven aan jouw team bijvoorbeeld.

Bij Cozy Deco vind je ook de Icon-collectie die bestaat uit luxe geurkaarsen, diffusers en roomsprays met een leather look. Wees gerust, het is enkel een leather feel, de verpakking is volledig vegan gemaakt. Deze verpakking en de subtiele, aangename geuren zorgen voor een luxueus geheel. Het is een uitstekend cadeau waarmee je iedereen gelukkig zal kunnen maken.

Waarom kiezen voor de geurkaarsen, diffusers en roomsprays van Exclujess?

  • dit is een Belgisch topmerk van topkwaliteit
  • de producten, maar ook de verpakking zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, die niet alleen exclusiviteit en luxe uitstralen, maar het ook echt zijn.
  • ze zorgen voor echte positieve vibes en meer happiness

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?