Lind DNA

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

Lind DNA – Sustainable Danish Design

Wij hoeven dit merk misschien niet meer voor te stellen, maar we doen het toch, en met veel plezier zelfs:

Dit Deense familiebedrijf ontwerpt en produceert alles in eigen beheer in Denemarken. Ze staan wereldwijd bekend om hun prachtige, unieke designproducten van topkwaliteit!

Typisch bij Lind DNA is het gebruik van OEKO-TEX gecertificeerd gerecycled leer, gemaakt van overtollig plantaardig gelooid kernleer uit de mode- en meubelindustrie. Het leer wordt tot kleine stukjes gegranuleerd, die samengeperst worden met natuurlijk rubber van bomen. Daardoor krijg je producten van gerecyclede leerkwaliteit, bestaande uit 80% kernleer en 20% natuurlijk rubber – dat vervolgens wordt gekleurd met een kleur op waterbasis en wordt toegevoegd aan een prachtige natuurlijke oppervlaktetextuur. Wil je het liever eens zien? Hier kan je in een kort filmpje zien hoe de placemats gemaakt worden.

De leren placemats van Lind DNA zijn niet alleen heel duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, het zijn designproducten.

Het leer is verkrijgbaar in een groot aantal varianten qua kleuren, vormen en texturen. Om het voor jou makkelijk te maken, hebben wij vooral voor de typisch curve-vormen van de placemats gekozen, en ook voor de aparte leaf-placemats.

Lind DNA placemat curve nature

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?