Coziness is voor mij altijd al belangrijk geweest. Gewoon genieten van de kleine dingen van het leven, alleen of samen met familie en/of vrienden. Het creëren van een warme en gezellige thuis voor mijn gezin heeft me dan ook geïnspireerd om met Cozy Deco te starten.

Met mijn selectie van tijdloze woonaccessoires wil ik anderen helpen om dat speciale gevoel van gezelligheid, warmte en geborgenheid in eigen huis te ervaren. Een paar accenten of accessoires maken al een verschil en zorgen voor dat beetje meer coziness bij jou thuis, zowel binnen als buiten:

De lekker zachte, comfortabele plaid op een koude winteravond met een sfeervol kaarsje erbij, een lekkere kop koffie of thee (of een wijntje erbij, waarom niet ;-)), wat muziek op de achtergrond… Zalig, toch? Eventjes tot rust komen na een lange, vermoeiende dag. 

Of een hartverwarmend gesprek met familie of vrienden tijdens een gezellige bbq of tapasavond. Lekkere hapjes op de tapasplank, sfeervol kaarslicht, een mooi gedekte tafel,… Door gewoonweg samen te genieten in een gezellige, cozy setting creëer je een uniek sfeer die thuis zo bijzonder maakt.

Coziness, dat is genieten van de kleine dingen van het leven, gewoon simpelweg bij jou thuis.

Heb je vragen of wil je graag iets vrijblijvend komen bekijken of voelen? Dat kan natuurlijk. Je kan me telefonisch bereiken (+32 486 75 24 11) of een mailtje sturen (info@cozydeco.be) en dan spreken we samen een gepast moment af.

Ben je op zoek naar een cozy woonaccessoire als (relatie)geschenk voor een bepaalde gelegenheid (bv. pensioen collega, bedanking, verjaardag,…)? 

Ik help jou graag verder.Sofie van Cozy Deco

Wist je dat?

Ik samen met mijn man Kristof al sinds 2016 een andere webshop heb, nl. www.azaleashop.be

Vanuit onze passie om mensen gelukkig te maken met onze azalea’s en voor dat beetje simpele ‘bloemengeluk’ te zorgen, bieden we op deze webshop kamerazalea’s aan die direct vanuit onze serres aan huis geleverd worden.

Heel leuk om jezelf eens te verwennen of iemand anders te verrassen voor een speciale gelegenheid, of gewoon om een hart onder de riem te steken. 

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?