Malagoon

De plaids van Malagoon zijn multifunctioneel en zalig comfortabel en verkrijgbaar in originele, vrolijke kleuren en met leuke prints. In de zomer zijn ze heerlijk om te gebruiken op het terras als het ‘s avonds wat frisser wordt; tijdens de herfst en de winter is het zalig om ze in de sofa te gebruiken voor nog meer ‘coziness’.

Een plaid is ook een mooi interieur accessoire dat kleur geeft aan je woonkamer of zelfs slaapkamer: wat extra warmte bovenop je bedlinnen of als kleuraccent in een fauteuil of op het voeteneinde van je bed.

Malagoon laat de plaids in India produceren in kleine oplages waardoor er veel ruimte is voor creativiteit. Alles ademt een relaxte en vrolijke atmosfeer en mixt makkelijk in en rondom je huis.

In de collectie van Malagoon vind je synthetische plaids die super zacht zijn met mooie lange franjes. Daarnaast zijn er ook prachtige warme wollen plaids. Door verschillende draden te gebruiken, krijg je heel mooie kleurschakeringen die perfect passen in je interieur. En door plaids met verschillende prints en bijhorende kleuren met elkaar te combineren, krijg je een heel mooi, ‘cozy’ geheel.

locatie merk: Nederland

Malagoon Navajo plaid in zwart en oranje

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?