Ook bedrijven kunnen bij Cozy Deco terecht voor relatiegeschenken of geschenken voor medewerkers. Wij weten net zoals jullie dat originele relatiegeschenken essentieel zijn in het bedrijfsleven, omdat ze niet alleen waardering tonen, maar ook een blijvende indruk achterlaten en de banden met relaties/medewerkers versterken.

Het budget is daarbij uiteraard belangrijk. Daarom maken we voor jullie graag een offerte op maat, afhankelijk van jullie wensen.

Cozy Deco denkt graag mee met jullie mee in de zoektocht naar leuke, duurzame, originele geschenken met een waw-factor dat bij jullie bedrijf past. Het juiste geschenk, doordacht en origineel gekozen, kan een krachtig statement zijn over de waarden van een onderneming.

Elk geschenk kan gepersonaliseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een geschenkverpakking voorzien van jouw logo, een mooie quote of een gepersonaliseerd tekstje. 

Cozy Deco zorgt voor de kleinste details. Daarbij wordt een mooie verpakking zeker niet vergeten.

Alvast enkele ideetjes:

Een leuk presentje kan uiteraard als kerst- en nieuwsjaarsgeschenk maar we werken ook graag ideetjes uit voor relatiegeschenken die je op speciale dagen kan aanbieden:

– feestdagen
– opendeurdagen
– speciale dagen als medewerkersdagen
– het vieren van de start van de zomer
– een bedankje op het einde van het schooljaar,  
– dag van de klant
– open bedrijvendagen
– netwerkevents

Had je nog iets anders in gedachten? Neem gerust contact met me op. Ik ga samen met jou op zoek naar het passende relatiegeschenk.

Sofie

tel: +32 486 75 24 11

info@cozydeco.be

Oude Veldstraat 59, 9080 Zaffelare

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?