Tover een glimlach op het gezicht van je
partners, collega's, werknemers,...

Relatiegeschenken zijn essentieel in het bedrijfsleven, omdat ze niet alleen waardering tonen, maar ook een blijvende indruk achterlaten en de banden met relaties/medewerkers versterken. Het helpt natuurlijk ook om een positief imago  van je bedrijf te creëren.

Klik hier om onze B2B-catalogus te bekijken:

relatiegeschenken B2B

 

We denken graag met jou mee in de zoektocht naar leuke, duurzame, originele relatiegeschenken met een waw-factor dat bij jullie bedrijf past. Het juiste geschenk, goed doordacht gekozen, kan een krachtig statement zijn over de waarden van een onderneming en het positieve imago versterken.

Hoeveel je wil uitgeven voor een relatiegeschenk, hangt uiteraard af van de waarde van jouw relatie met de ontvanger(s), het aantal ontvangers en uiteraard ook van jouw budget. 

Bij Cozy Deco/Azaleashop vind je een uitgebreid B2B-assortiment met aanbiedingen onder € 15. Natuurlijk hebben we ook wat luxueuzere alternatieven voorzien voor speciale gelegenheden.

Bij elke geschenk kunnen we samen met jou op zoek gaan naar de geschikte personalisatie, passend bij de huisstijl van jouw bedrijf, zoals een kaartje met mooie quote of gepersonaliseerd tekstje,…

Bij Cozy Deco/Azaleashop zorgen we ook voor de kleinste details. Daarbij wordt een mooie verpakking zeker niet vergeten. Uiteraard denken we daarbij ook aan de praktische details op logistiek vlak.

Als ondernemer weten we zelf hoe cruciaal betrouwbaarheid is. Daarom maken we graag duidelijke en betrouwbare afspraken met onze partners, om zo een volledige tevredenheid te kunnen garanderen.

Tip:

Door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk laat je niet alleen zien dat je om je relaties geeft, maar ook om de wereld waarin we leven. Een positief statement dus!

alvast enkele ideetjes
VOOR ELKE GELEGENHEID

Een leuk presentje kan uiteraard als kerst- en nieuwsjaarsgeschenk maar we werken ook graag ideetjes uit voor relatiegeschenken die je op speciale dagen kan aanbieden:

– feestdagen
– opendeurdagen
– speciale dagen zoals medewerkersdagen, Dag van de Zorg, Dag van de Vrijwilliger,…
– het vieren van de start van de zomer
– een bedankje op het einde van het schooljaar
– Dag van de klant
– open bedrijvendagen
– netwerkevents

– 

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op. Ik luister met veel plezier naar jouw wensen en maak graag geheel vrijblijvend een passende offerte op binnen jouw budget.

 

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?