Henry Dean kleine vaas Stromboli Mirto

merk: Henry Dean

De Stromboli-vaas is zó veelzijdig: Als theelichthouder verlicht hij de kamer en creëert zo een gezellige sfeer. Als vaas is hij ideaal voor bloemen met lange stelen die gemakkelijk in de vaas geplaatst kunnen worden. Combineer deze vaas gerust met de kleinere Clovis-vaasjes of met de Fumiko-vaasjes.

afmetingen: ± 10 x 16 cm

 33,00

3 op voorraad

Deze kleine vaas Stromboli behoort tot het glassware van Henry Dean dat bestaat uit handgemaakt en mondgeblazen glaswerk is. De collectie bestaat uit verschillende decoratieve objecten in schitterende kleuren. De vaasjes zijn gemaakt van gerecycleerd glas en dat zie je aan de luchtbelletjes die een fantastisch lichtspel genereren.

De Stromboli-vaas is zó veelzijdig: Als theelichthouder verlicht hij de kamer en creëert zo een gezellige sfeer. Als vaas is hij ideaal voor bloemen met lange stelen die gemakkelijk in de vaas geplaatst kunnen worden.

Binnen het glassware van Henry Dean vind je ook nog de Clovis-vaasjes in dezelfde mosgroene kleur ‘Mirto’.  Je kan deze tint gemakkelijk combineren met de ‘Mineral’-vaasjes

 

. Uiteraard passen ook andere kleuren zoals bv. ‘Altrosa’ en ‘Blossom’ en ‘Sweet’ hier perfect bij.

afmetingen: ± 10 x 16 cm

merk: Henry Dean

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?