Henry Dean glazen vaasje H. Clovis – Mookaite

merk: Henry Dean

Deze kleine design vaasje ‘Clovis Mookaite’ van de Belgische firma Henry Dean is gewoonweg prachtig! De kleur “mookaite” van deze kleine theelichthouder is een schitterende mix van witte, beige, (licht)bruine tinten in combinatie met een beetje zwart. Gewoonweg prachtig!

afmetingen: ± 9 x 9 cm

 33,00

5 op voorraad

Deze kleine design vaasje ‘Clovis Mookaite’ van de Belgische firma Henry Dean is gewoonweg prachtig! Al het glaswerk bestaat uit uniek handgemaakt en mondgeblazen glaswerk. Elk stuk is dus anders!
De kleur “mookaite” bevat verschillende (licht)bruine, beige, gele, gouden, witte en zwarte tinten die tijdens het ambachtelijk proces verwerkt worden en prachtige kleurschakeringen geven.  Het past perfect bij de vaasjes ‘Mary Coco‘ of ‘Clovis Brunette‘. Wist je trouwens dat er een edelsteen ‘Mookaite’ bestaat die beschermend zou werken en je zou helpen om je doelen en ideeën om te zetten in actie? Benieuwd of deze theelichthouder hetzelfde effect heeft?

Dit design vaasje is ideaal voor kleine bloemetjes, vetplantjes, cactusjes of als kleine theelichthouder voor een theelichtje ‘s avonds. Dan pas komen de kleuren écht tot hun recht dankzij de mooie lichtinval.

afmetingen: ± 9 x 9 cm

merk: Henry Dean

Waarom kiezen voor de collectie van Henry Dean?

  • dit is Belgisch design!
  • vakwerk uitgevoerd door artisanale glasblazers
  • tijdloze, unieke creaties
×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?