Exclujess Citation bougie strassée – Keep going, keep growing

marque : Exclujess

Ontdek deze kleine quote kaars ‘Keep Going, keep growing’ afgewerkt met bergkristal in een zwart blikken doosje. De positieve energie van bergkristal geeft je energie, balans en een hartverwarmend gevoel. Heel leuk om als kleine attentie te geven.

Specificaties: quote kaarsje gemaakt van natuurlijke sojawas – 40 g- met bergkristal gravelkristallen – in zwart blikje verpakt in een zakje met quote

 12,00

en stock

Découvrez cette petite bougie de citation dans une boîte en fer noir ornée de strass. Grâce à l’énergie positive du cristal de roche, vous trouverez la force de continuer à grandir. Il vous donne de l’énergie, de l’équilibre et un sentiment de bien-être.

Deze collectie bestaat uit verschillende quote kaarsjes in een blikje, verpakt in een leuk zakje met quote. Heel leuk als kleine attentie voor een vriendin, buur, maar ook om medewerkers die onder stress moeten werken een hart onder de riem te steken. De kaarsjes worden gemaakt van natuurlijke sojawas, 100% biologisch afbreekbaar en geproduceerd uit een hernieuwbare bron. De kaarsjes branden minstens 8 uren.

 

Tip: Laat de kaars altijd 20 tot 30 minuten branden om te voorkomen dat deze gaat tunnelen.

Specificaties: quote kaarsje gemaakt van natuurlijke sojawas – 40 g- met bergkristal gravelkristallen – in zwart blikje verpakt in een zakje met quote

Waarom is deze collectie van Exclujess zo geweldig?

  • c’est la Belgique;
  • composé de produits naturels de première qualité – ne contient aucun ingrédient chimique
  • produits respectueux des animaux et végétaliens
  • ideaal als kleine attentie voor een vriendin, buur, collega, maar ook als klein relatiegeschenk

marque : Exclujess

 

×

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer ons gerust.

× Hoe kan ik je helpen?